Chelsea ontslaat Villas-Boas, Di Matteo interim

4 maart 2012, 14:48   Bijgewerkt: 4 maart 2012, 15:09

Chelsea heeft trainer André Villas-Boas na een dienstverband van nog geen jaar de wacht aangezegd. De Portugese oefenmeester moet wijken vanwege de teleurstellende prestaties. The Blues bevinden zich momenteel op een teleurstellende vijfde plek in de Premier League en maken geen aansprake meer op de titel. De nederlaag van afgelopen zaterdag tegen West Bromwich Albion (1-0) is Villas-Boas fataal geworden.

Villas-Boas trad in juni 2011 in dienst bij de Engelse grootmacht, die hem in ruil voor een flinke vergoeding losweekte bij FC Porto. Na een voortvarende seizoensstart in de Premier League, waarin de ploeg negentien punten uit de eerste acht competitieduels vergaarde, begon de Londense machine meer en meer te haperen

In de Engelse competitie heeft Chelsea inmiddels liefst twintig punten achterstand op koploper Manchester City. Ook in de Champions League dreigt uitschakeling na de 3-1 nederlaag in het heenduel van de achtste finales tegen Napoli.

Chelsea laat op de eigen website weten dat de Italiaan Roberto Di Matteo, die assistent was van Villas-Boas, het seizoen op interim-basis zal afmaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen