Lammers: "Komende weken moet het gebeuren"

16 maart 2012, 17:15   Bijgewerkt: 16 maart 2012, 18:37

Excelsior heeft nog negen weken de tijd om de rode lantaarn in de Eredivisie af te schudden. “In de komende weken moet het gebeuren”, beseft hoofdtrainer John Lammers dan ook, op de clubwebsite.

In die komende weken treffen de Kralingers Roda JC Kerkrade, FC Groningen, NEC (allen thuis) en FC Utrecht (uit). Om te beginnen zaterdag, tegen Roda JC. Voor de winterstop werd met 7-0 verloren bij de Limburgers. Lammers: “Dat was onze slechtste wedstrijd van het seizoen. Wij speelden noodgedwongen met drie centrale verdedigers en dat pakte niet gelukkig uit. We hadden ook nog de pech dat zij van de vijf, zes kansen die ze kregen er vier inschoten. Toch is het niet zo dat we wraak willen voor die nederlaag. Ik proef eerder in de groep dat ook zij beseffen dat we in deze periode punten moeten pakken - niet alleen in deze wedstrijd.”

“Het gaat om Excelsior. Dat heb ik deze week ook gezegd tegen de groep. We moeten er met z'n allen voor zorgen dat we in de Eredivisie blijven. Dat is het enige dat telt. Wie daar niet in meegaat, kan maatregelen verwachten”, waarschuwt Lammers. “Ik verwacht en hoop overigens niet dat dit gebeurt. Iedereen weet waar het om gaat.”

Leen van Steensel, Jurgen Mattheij, Erwin Nuytinck, Martijn de Vries en Tim Eekman zijn vanwege blessures absent tegen Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen