De Graaf verbaasd over afscheid Lammers

27 april 2012, 17:15

Excelsior maakte donderdag bekend het aflopende contract van hoofdcoach John Lammers niet te verlengen, tot verrassing van Edwin de Graaf. “De spelersgroep is niet gekend in die beslissing. Het is een besluit van de club”, zegt de middenvelder op de clubwebsite.

Excelsior staat met nog drie wedstrijden te spelen onderaan in de Eredivisie en moet in de komende weken dus aan de bak. De fans hoeven niet te vrezen dat het vertrek van Lammers invloed zal hebben op de prestaties. “Ik ben professioneel genoeg om dit af te willen maken en Excelsior in de Eredivisie te houden”, vult de coach aan. “De spelersgroep reageerde ook verbaasd, maar ik ben ervan overtuigd dat ook zij professioneel genoeg zijn om de komende drie wedstrijden alles te geven. Het gaat om Excelsior, dat we in de Eredivisie blijven. Als dat lukt zal dat voor ons voelen als een kampioenschap.''

Zaterdag gaat Excelsior op bezoek bij Vitesse. Kevin Jansen, Erwin Nuytinck, Leen van Steensel en Mitchell te Vrede ontbreken vanwege blessures.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen