Ferguson sportief verliezer: ''Terecht verloren''

12 april 2012, 09:58

Verliezen in competitieverband, dat was even geleden voor Manchester United. De laatste nederlaag dateerde van ruim vier maanden geleden, maar tegen Wigan Athletic kwam woensdag een eind aan die lange reeks. ManU verloor met 1-0.

Over dat verlies viel nogal wat na te praten, want het winnende doelpunt viel uit een onterecht gegeven corner. Bovendien weigerde scheidsrechter Phil Dowd de bal aan de andere kant op de stip te leggen na een handsbal van Maynor Figueroa. Daar wilde manager Alex Ferguson zich echter niet achter verschuilen. ''De scheidsrechter zat niet lekker in de wedstrijd, daar zal iedereen het wel over eens zijn. Maar dat neemt niet weg dat wij een heel povere wedstrijd gespeeld hebben. We hebben maar een keer op doel geschoten en kwamen overal een stap te laat", aldus de Schot.

Door de nederlaag slinkt de voorsprong van United op rivaal Man City, dat wel won, tot vijf punten. ''We hebben een mooie reeks neergezet, die is nu ten einde. Natuurlijk had ik liever een grotere voorsprong gehad, maar we moeten niet vergeten waar we een paar maanden geleden stonden. Wat dat betreft mogen we niet mopperen.''

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen