Derde keeper Graafland blijft bij Feyenoord

14 mei 2012, 16:41   Bijgewerkt: 14 mei 2012, 16:47

Ronald Graafland blijft bij Feyenoord. De 33-jarige doelman, achter Erwin Mulder en Kostas Lamprou derde keus, heeft maandag een contract getekend dat hem voor nog een jaar in De Kuip houdt.

“Dit is voor mij en mijn familie een mooi moment. Ik heb het hier goed naar mijn zin en ben blij dat de club met me door wil”, reageert Graafland blij op de clubwebsite. “Ik heb geen problemen met mijn rol als derde doelman. Ik probeer iedereen scherp te houden. Soms met humor, maar soms ook op een serieuze manier.”

“Ronald vervulde dit seizoen een belangrijke rol in het teamproces en hij past uitstekend in de groep. Daarnaast weten we dat hij er met zijn kwaliteit en ervaring staat als het nodig is”, vult technisch directeur Martin van Geel aan.

Graafland kwam afgelopen zomer van Ajax naar Feyenoord. Hij speelde tussen 1998 en 2000 al in De Kuip. “In het seizoen 1999/2000 heb ik ook Champions League gespeeld. Ik was tweede keeper achter Jerzy Dudek en we haalden toen zelfs de tweede ronde”, weet Graafland, die na de fraaie tweede plek in de Eredivisie komend seizoen de voorronde van de CL ingaat met Feyenoord. “Het zal komend seizoen moeilijk worden om de groepsfase te bereiken, maar we gaan er helemaal voor. Het belangrijkste is dat we weer Europees voetbal gaan spelen. Dat past bij deze club.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen