Spurs weer gelijk, Internazionale wint laat

25 oktober 2012, 21:35

Tottenham Hotspur lijkt een abonnement op gelijke spelen te hebben in de Europa League. De Engelsen sloten donderdag ook hun derde groepsduel af op remise. Bij het Sloveense NK Maribor werd het 1-1. Robert Beric zette Maribor vlak voor rust op voorsprong, Gylfi Sigurdsson maakte na een uur gelijk in een scrimmage.

Ook de andere wedstrijd in deze poule (J) leverde geen winnaar op. In Griekenland hielden Panathinaikos en Lazio elkaar eveneens op 1-1. De Italianen kwamen in de 25ste minuut op knullige wijze op voorsprong. Giourkas Seitaridis wilde terugspelen op zijn keeper, maar die moest kort daarvoor zijn doel verlaten. Daardoor schoof Seitaridis de bal in eigen doel. Jose Verdu Toche zorgde er in blessuretijd voor dat die blunder geen fatale gevolgen had voor de Grieken.

Bij Internazionale loopt het ook nog niet bepaald op rolletjes. De Italianen, zonder Wesley Sneijer bij de selectie, waren tegen Partizan Belgrado wel de betere ploeg, maar het duurde tot de 88ste minuut dat het verschil werd gemaakt (1-0). Rodrigo Palacio scoorde. Voor rust had Partizan nog de paal geraakt via Lazar Markovic. Eveneens in groep H won Rubin Kazan met dezelfde cijfers van Neftchi Baku. Inter en Rubin Kazan delen de koppositie, met zeven punten uit drie duels.

In poule K haalde Bayer Leverkusen uit bij Rapid Wien. Door doelpunten van Philipp Wollscheid, Gonzalo Castro (2) en Karim Bellarabi werd het 0-4 in de Oostenrijkse hoofdstad. Metalist Kharkiv won in Noorwegen met 1-2 bij Rosenborg BK, ondanks dat oud-SC Heerenveener Tarik Elyounoussi de thuisploeg op 1-0 zette. Cleiton Xavier maakte vlak voor tijd de winnende goal, waardoor de Oekraïners zich naast Leverkusen aan kop nestelen. Beide teams hebben zeven punten.

Olympique Lyon vergrootte in groep I de problemen van Athletic de Bilbao. De Fransen vloerden de runner-up van vorig seizoen met 2-1 en boekten daarmee hun derde zege op rij. Jimmy Briand maakte in de 86ste minuut de verlossende goal. Sparta Praag versloeg Hapoel Ironi Kiryat Shmona in de andere ontmoeting in deze poule met 3-1. Danny Makkelie hanteerde de fluit in Praag. Hij zag de thuisclub voor rust drie keer scoren. Bij alle goals zag de Israëlische keeper er niet goed uit.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle standen in de Europa League-poules.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen