De Haan: "Djuricic veroorzaakt de meeste ellende"

Ger
4 december 2012, 16:29

Foppe de Haan ziet dit seizoen met lede ogen het verval van SC Heerenveen aan. De Fries zag zijn oud-werkgever afgelopen weekeinde onderuit gaan bij Willem II, waardoor de club slechts vier punten boven de hekkensluiter staat.

"De linies staan te veel uit elkaar, spelers lopen te veel met de bal, het positiespel is niet goed, noem maar op. Het is dat ze met Alfred Finnbogason nog een goede spits in huis hebben, anders was het helemaal rampzalig geweest", zegt De Haan in Sp!its. Hij ergert zich vooral mateloos aan Filip Djuricic, die al diverse keren heeft laten weten naar een grotere club te willen vertrekken. "Dat moet hij dan eerst maar eens bij Heerenveen waarmaken. Hij voetbalt als een jongetje op een schoolplein door twee, drie of zelfs vier man te passeren om vervolgens de bal te verliezen. Daarmee veroorzaakt hij juist de meeste ellende. Zo gaat het al weken."

"En zo zijn er nog een paar spelers die in de spiegel moeten kijken en reëel moeten worden. Dan kunnen ze een veel hoger niveau halen. Ik heb van verschillende mensen gehoord dat er keihard wordt gewerkt om het beter te laten lopen en ze zullen hem zeker niet ontslaan. Ik denk ook dat Van Basten geen persoonlijke vernedering wil ondergaan door zelf weg te lopen. Ik spreek hem wel eens en dan voel ik dat hij een doorzetter is. Over mijn lijk, zal hij nu denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen