Swansea naar finale, Hazard trapt ballenjongen

23 januari 2013, 22:41   Bijgewerkt: 24 januari 2013, 00:20

De finale van de Engelse League Cup gaat tussen Bradford City en Swansea City. Een dag na de stunt van vierdeklasser Bradford tegen Aston Villa plaatste Premier League-middenmoter Swansea zich ten koste van Chelsea voor de eindstrijd. Bij Chelsea kreeg Eden Hazard rood omdat hij een ballenjongen trapte.

Hazard ging door het lint toen de ballenjongen, in zijn ogen, iets te traag was met het teruggeven van de bal. De Belg dook op de jongen en trapte hem, toen het hem allemaal te lang duurde, vol in zijn zij. Het leverde Hazard een directe rode kaart op.

Die rode kaart had weinig invloed op het eindresultaat, want Swansea City had de buit op dat moment eigenlijk al binnen. Twee weken geleden had de ploeg uit Wales de heenwedstrijd tegen Chelsea op Stamford Bridge al verrassend met 0-2 gewonnen en voor eigen publiek hielden The Swans vrij eenvoudig stand. Het bleef 0-0, wat voor Swansea dus ruim voldoende was om een plaats in de finale veilig te stellen.

Bij Swansea had Jonathan de Guzman een basisplaats, Michel Vorm en Dwight Tiendalli zaten op de bank. De finale tegen Bradford City is 24 februari op Wembley.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen