Vossen: "Gewond dier is vaak het gevaarlijkst"

14 februari 2013, 10:46

Op papier heeft Racing Genk vanavond weinig te vrezen van VfB Stuttgart. De Duitse club verloor in eigen land zijn laatste vijf wedstrijden en heeft al sinds 8 december, toen het thuis met 3-1 van Schalke 04 won, niet meer kunnen juichen. Maar Jelle Vossen, de spits van het prima presterende Genk, onderschat de Duitsers niet.

"Er zijn zeker slechtere momenten om hen te treffen, maar we mogen ons daarop niet blind staren", zegt hij bij Sporza over de slechte vorm van Stuttgart. "Een gewond dier is vaak het gevaarlijkst. Het blijft een club uit de Bundesliga, dus we zullen ze zeker niet onderschatten. We komen wel met vertrouwen het veld op. We willen een goed resultaat neerzetten en dan hebben we nog de return voor eigen publiek. We weten al tot wat we thuis in staat zijn.  Als we top zijn kunnen we een ronde verder komen."

Het is voor het eerst in de historie dat Genk ook na de winterstop actief is in Europa. De ploeg van coach Mario Been wordt in Stuttgart gesteund door zo'n 4.000 fans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen