Djuricic: "Heerenveen dankbaar voor kans"

Ger
6 mei 2013, 14:58   Bijgewerkt: 6 mei 2013, 15:07

Filip Djuricic hoopt het seizoen bij SC Heerenveen af te sluiten met een ticket voor de Europa League. De Serviër verlaat de Friese club komende zomer voor de Portugese topclub Benfica.

"Ik zal SC Heerenveen en de fans nooit vergeten", zegt Djuricic op de website van de huidige nummer acht van de Eredivisie. "Benfica is een fantastische club. De ploeg staat niet voor niets in de finale van de Europa League. Benfica speelt aanvallend voetbal, dat past goed bij mij. Ik zie dit als een mooie vervolgstap in mijn carrière. Ik ben Heerenveen dankbaar voor de kans die de club mij gegeven heeft. Het was voor hen toch een risico om mij al op 17-jarige leeftijd te kopen."

Met Heerenveen hoopt de aanvaller zich komend weekeind te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. "We hebben nog steeds een grote kans. Het is al zeker dat onze komende tegenstander Roda JC in de nacompetitie speelt. Dat zou voor ons een voordeel kunnen zijn, omdat Roda JC de punten minder hard nodig heeft. Een gelijkspel zou misschien al voldoende zijn, maar we gaan voor de winst."

Djuricic werd voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht door de supporters verkozen tot Speler van het Jaar. "Het is mooi dat ik deze waardering krijg van de fans. Ik had niet verwacht dat ik zou winnen, want ook Alfred Finnbogason heeft een goed jaar gehad. Met zijn vele goals was hij erg belangrijk voor het team. Maar ik ben heel blij dat ik gewonnen heb."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen