Huurling Bojan: "Ajax is zeker geen stap terug"

Ger
19 juli 2013, 10:57   Bijgewerkt: 19 juli 2013, 11:10

Bojan Krkic had de Nederlandse clubs deze zomer voor het uitkiezen. De traditionele top-drie wilde de aanvaller graag op huurbasis overnemen van FC Barcelona. Het werd uiteindelijk Ajax, waar Bojan met veel enthousiasme aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen is begonnen.

"Ik kende de interesse van PSV en Feyenoord, maar ik wilde naar Ajax. Omdat het een grote club is en vanwege de speelstijl. Ik heb Ajax altijd gevolgd, ook als jongetje. Als D'tje speelde ik eens de finale van een jeugdtoernooi in Spanje tegen Ajax", zegt Bojan in het AD. "Ik zie Ajax zeker niet als stap terug. Dit is een grote club die bekend staat om zijn jeugdopleiding en Champions League speelt. Hier wil ik slagen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik van waarde kan zijn."

De afgelopen seizoenen kwam de aanvaller al op huurbasis in de Serie A uit voor AS Roma en AC Milan. "Die Italiaanse jaren zijn goed voor me geweest", stelt Bojan. "In Rome ben ik aardig wat aan spelen toegekomen en heb ik in tactisch opzicht veel geleerd. Ik heb veel ervaring opgedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen