NAC gaat Amoah toch 'iets' bieden: "Geen vetpot"

30 juli 2013, 10:02

NAC Breda gaat toch een poging wagen om Matthew Amoah aan zich te binden. De Brabantse club is er in geslaagd om een beetje budget vrij te maken voor de komst van de Ghanees, meldt technisch directeur Jeffrey van As in BN De Stem.

"We zijn druk bezig geweest met het bij elkaar schrapen van het benodigde geld. En zoals het er nu naar uitziet gaat de komst van Erik Falkenburg (AZ) niet lukken. We gaan Amoah iets bieden, maar het zal geen vetpot zijn", aldus de beleidsmaker.

Dat NAC ineens toch een aanbieding doet aan Amoah is verrassend, want enkele dagen geleden liet de club nog weten dat hij alleen een amateurcontract kon krijgen. De 32-jarige spits is sinds maandag op proef bij Heracles, dat na het vertrek van Ninos Gouriye, Everton en eerder al Samuel Armenteros krap in de aanvallers zit.

Amoah speelde eerder tussen 2007 en 2011 voor NAC Breda. Het afgelopen seizoen stond hij onder contract bij SC Heerenveen, maar daar kwam hij niet aan spelen toe. Eerder droeg de Afrikaan het shirt van onder meer Vitesse en Borussia Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen