Büttner in verband gebracht met Besiktas

Ger
8 augustus 2013, 08:31
Büttner in verband gebracht met Besiktas

Alexander Büttner kan op Turkse interesse rekenen. Besiktas is zeer geïnteresseerd in de diensten van de linksback van Manchester United, zo schrijft De Telegraaf. Hij staat op Old Trafford nog tot medio 2017 onder contract.

De 24-jarige Büttner stapte een jaar geleden over van Vitesse naar United. Bij de kampioen van de Premier League is hij geen basiskracht. Na de trainerswissel bij United is het afwachten wat zijn nieuwe perspectief is. De verdediger werd deze week door manager David Moyes buiten de selectie gelaten voor een oefenduel.

Büttner wil dit seizoen meer aan spelen toekomen dan het voorgaande jaar om zijn kansen op een selectie voor Oranje vergroten. Hij werd tot op heden nog niet opgeroepen door bondscoach Louis van Gaal.

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen