Duarte hoopt op stap omhoog

25 augustus 2013, 11:21

Lerin Duarte deed gister van zich spreken door de openingstreffer tegen PSV tegen de touwen te schieten. Een wedstrijd eerder scoorde hij ook al in het Abe Lenstra Stadion tegen SC Heerenveen. Bij Heracles Almelo zorgt Duarte met zijn kwaliteiten voor veel creativiteit en diepgang, waardoor hij van grote waarde is voor de ploeg van Jan de Jonge. Hoe lang blijft de geboren Rotterdammer echter nog bij de club uit Almelo?

Na afloop van de wedstrijd tegen PSV liet Duarte door NUsport optekenen dat hij eventueel openstaat voor een transfer: “Wij hebben een aardig team, maar ik hoop op een stap omhoog. Dat durf ik best aan en het zou ook goed zijn voor mijn ontwikkeling.” Overigens geeft Duarte aan dat zijn focus nog wel op Heracles ligt.

Hoe groot de kans is dat Duarte daadwerkelijk vertrekt uit het Polman Stadion is moeilijk in te schatten. De speler in kwestie kan dit zelf ook niet peilen: “Ik weet niet of er iets serieus speelt. Dat laat ik over aan mijn zaakwaarnemer. Het is in elk geval nog geen 2 september, dus dit was een mooie wedstrijd om me in de picture te spelen. Maar nogmaals, Heracles is nu het belangrijkste.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen