Finnbogason-loos Heerenveen houdt Twente op 1-1

31 augustus 2013, 20:35   Bijgewerkt: 31 augustus 2013, 21:03

SC Heerenveen moest het zaterdag in de lastige uitwedstrijd bij FC Twente stellen zonder Eredivisietopscorer Alfred Finnbogason (zes goals). Maar ook zonder de IJslandse doelpuntenmachine kunnen de Friezen uit de voeten. In de Grolsch Veste werd, weliswaar tegen de verhoudingen in, een punt gepakt: 1-1.

Heerenveen kreeg in de aanloop naar het duel in Enschede een flinke tegenvaller te verwerken. Topscorer Alfred Finnbogason liep in de uitlooptraining na de wedstrijd tegen Ajax (3-3) een teenfractuur op, waardoor hij niet kon spelen tegen FC Twente. Anderzijds was het ook gunstig voor de Friezen, aangezien de IJslander zich nu niet nóg nadrukkelijker in de kijker heeft kunnen spelen bij de scouts.

Finnbogason is zeer gewild op de transfermarkt. Zo zou Cardiff City hem in het vizier hebben. Heerenveen laat hem echter niet voor een appel en een ei gaan; er moet minimaal tien miljoen euro op tafel komen. Die som is tot dusver niet geboden en omdat de transferwindow maandagmiddernacht sluit, heeft Finnbogason niet nog een wedstrijd de tijd om te laten zien dat hij dat bedrag waard is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen