Lamela van Roma naar Spurs

28 augustus 2013, 18:23

Waar zojuist bekend werd dat Adem Ljaji? de overstap van Fiorentina naar AS Roma zal maken, meldt AS Roma nu via een officiële verklaring dat het de Argentijn Erik Lamela verkoopt aan Tottenham Hotspur. Het lijkt een simpele rekensom voor de betrokken ploegen: waar Fiorentina al inspeelde op het vertrek van Ljaji?, door zich te verzekeren van de komst van de Kroatische aanvaller Ante Rebi?, zorgde Roma reeds dat het in de persoon van Ljaji? een vervanger voor Lamela in huis haalde.

Roma meldt dat de Argentijn naar The Spurs transfereert voor een bedrag van ongeveer dertig miljoen euro. De club kan echter ook nog ongeveer vijf miljoen euro aan bonussen opstrijken, afhankelijk van de sportieve succesen van Lamela bij de Londenaren. Waar Fiorentina en AS Roma al gereageerd lijken te hebben op de transfers van hun spelers, lijkt Tottenham met de komst van Lamela te anticiperen op het aanstaande vertrek van Gareth Bale.

Lamela begon zijn professionele loopbaan bij het Argentijnse River Plate. In 2011 kwam hij bij AS Roma terecht, waar hij negentien doelpunten wist te maken in 62 wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen