RKC heeft Senegalees international binnen

29 augustus 2013, 17:52

RKC Waalwijk heeft de komst van Mickaël Tavares afgerond. De Senegalees international heeft donderdag een contract voor één seizoen getekend bij de Brabanders, met de optie voor nog een jaar.

"Mickaël is via onze aanvaller Romeo Castelen, een voormalig ploeggenoot van hem, bij ons terechtgekomen", legt manager technische zaken Janus van Gelder uit op de website van RKC. "Hij wilde graag zijn conditie bij ons gaan opbouwen en op peil houden. Die kans wilden wij hem graag geven. Tijdens de trainingen hadden we al snel in de gaten dat Mickaël, hoewel nog niet eens helemaal volledig fit, een geweldige voetballer is. Hij is voor RKC Waalwijk echt een aanwinst. Daarom zijn we er heel erg blij mee dat hij zich aan ons heeft verbonden."

Tavares speelde bij Hamburger SV samen met Castelen. Daarnaast kwam de 30-jarige middenvelder uit voor onder meer Nantes, Slavia Praag, 1. FC Nürnberg, Middlesbrough en het Fulham van coach Martin Jol. Tavares werd geboren in Frankrijk, maar is international van Senegal. Hij verzamelde 25 caps.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen