'Rooney dient geen transferverzoek in'

27 augustus 2013, 14:54

Manchester United speler Wayne Rooney zal geen transferverzoek indienen bij zijn club, zo melden diverse bronnen van SkySports. De speler werd meerdere malen in verband gebracht met Chelsea. De Londense club zag reeds twee biedingen naar de prullenmand verwezen worden door de club van topschutter Robin van Persie.

Rooney begon maandagavond in het belangrijke duel met uitgerekend Chelsea in de basiself van Manchester United. Er was veel om de speler te doen, zowel voor als na de wedstrijd. José Mourinho zou na de wedstrijd hebben gezegd dat Chelsea een ultimatum stelde aan Rooney, namelijk dat hij binnen 48 uur over zijn toekomst zou moeten beslissen en dat het feestje anders niet meer door zou gaan. Mourinho voegde daaraan toe dat de bal toch echt bij Rooney zelf zou liggen: "De persoon die het verhaal begonnen is, zal het verhaal ook moeten eindigen. Voor ieders belangen is het goed om een einde te maken aan de hele toestand. Het komt er op neer dat de speler moet zeggen of hij wel wil, of dat hij wil blijven."

De afgelopen tijd werd er in diverse media gesuggereerd dat Rooney boos en verward zou zijn over zijn situatie bij Manchester United. Voor de Engelsman was een basisplek geen garantie op Old Trafford. Toen hij dinsdag tegen Chelsea mocht starten van manager David Moyes, werd hij goed ontvangen door het publiek. Dit tot deugt van de oefenmeester: "Ik ben zeer tevreden met de prestatie van Rooney en ook met de reactie van het publiek. Ik denk dat Wayne positief gestemd is op het moment. Ik denk niet dat hij verandering wil. Zijn prestatie zegt genoeg. In zijn acties heeft hij laten wat hij denkt."

Mourinho gaf na afloop van de wedstrijd aan dat hij respect heeft voor de wijze waarop Rooney speelde en voor de manier waarop hij ontvangen werd door het publiek.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen