Makelaar: "Matavz één van betere PSV'ers"

22 augustus 2013, 09:25

PSV ontving van Malaga een bod van ruim zes miljoen euro op Tim Matavz, maar de Eindhovenaren zien geen heil in een vertrek van de Sloveense aanvaller als het bedrag niet boven de tien miljoen euro uitkomt. PSV ziet een vertrek van de koelbloedige spits überhaupt niet zitten. Telesport liet optekenen dat kamp Matavz niet echt tevreden is over het ontbreken van een garantie tot een basisplaats.

Trainer Phillip Cocu rouleert de eerste wedstrijden van het seizoen volop met zijn spitsen. Waar Jürgen Locadia en Tim Matavz tot nu toe stuivertje wisselen in de competitiewedstrijden, krijgt Matavz in Europees verband steevast de voorkeur van Cocu. Dit resulteert in het feit dat Matavz twee keer achter elkaar speelde, hetgeen vertrouwen geeft aan de Sloveen, aldus zaakwaarnemer Henk van Ginkel: "Als je twee wedstrijden op rij speelt, is dat een teken van vertrouwen".

De voetbalmakelaar voegt daaraan toe dat het kamp-Matavz niet zomaar genoegen neemt met de rol die de aanvaller op dit moment heeft in het team van PSV: "Als Matavz de kans krijgt om te blijven spelen, blijft hij bij PSV. Dan is het geen enkel probleem. Maar als ze toch voor Locadia kiezen, dan kunnen ze Matavz beter verkopen voor een goede prijs."

De Sloveense nummer 9 scoorde tegen AC Milan het enige doelpunt voor de club uit Eindhoven. Reden genoeg voor van Ginkel om even goed op te komen voor zijn cliënt ,"Ik denk, dat we tegen AC Milan hebben kunnen zien, dat Matavz een van de betere spelers is bij PSV en heel goed meekan op dat hoge niveau. Maar dan moet zo’n jongen wel vertrouwen krijgen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen