Benitez vindt Hamsik meer waard dan Bale

12 september 2013, 14:26

Real Madrid vestigde deze zomer een transferrecord, toen De Koninklijke Gareth Bale aantrok voor een slordige honderd miljoen euro. De transfer van Bale bracht immens veel reacties teweeg. Napoli-trainer Rafael Benítez stelt nu dat zijn speler Marek Hamsik meer waard zou zijn dan Bale, ware het niet dat de Slowaak volgens Benítez absoluut niet te koop is.

Benítez heeft zijn bedenkingen bij het bedrag dat neergelegd is voor Bale en stelt dat Hamsik minstens zoveel waard is als de Welshman: "Is Bale echt honderd miljoen waard? Als dit zo is, dan zou je niet eens een prijskaartje om de nek van Hamsik kunnen hangen. Hij is ook niet te koop.", aldus Benítez tegen Mediaset.

De nieuwe trainer van Napoli is overigens bijzonder positief over Napoli-preses Aurelio De Laurentiis: "Hij houdt van me en heeft vertrouwen in me getoond. Hij heeft honderd procent gegeven om het team te versterken. Nadat Cavani wegging gaf ik een lijstje met vijf versterkingen. Op dat lijstje stond ook Gonzalo Higuain", zo sprak Benítez, die de Argentijnse Higuain de gelederen van Napoli zag versterken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen