Jansen wil tegen PSV zien waar zijn ploeg staat

13 september 2013, 15:14

Zaterdagavond om 20.45 uur speelt FC Twente in de eigen Grolsch Veste de topper tegen PSV. Het is het duel tussen de nummers twee en drie van de Eredivisie. PSV staat tweede met elf punten uit vijf duels, terwijl de tukkers acht punten wisten te verzamelen in een handvol wedstrijden. FC Twente-trainer Michel Jansen blikt op de officiële website van Twente vooruit op de wedstrijd van zaterdag.

Na de interlandonderbreking staat de Eredivisie weer op het punt om hervat te worden. Dit tot vreugde van Jansen: “We hebben heel veel zin om deze wedstrijd te spelen, ik denk dat het bij PSV ook leeft.”

De wedstrijd tussen Twente en PSV is een confrontatie tussen twee sterke elftallen, die allebei een frisse wind door de selectie zagen waaien. Dit beseft de oefenmeester van de tukkers: “Een mooi affiche. Een wedstrijd tussen twee teams die redelijk identiek zijn: jong, fris en met de nodige routine. We hebben iedere keer meetmomenten, maar dit is wel een mooi en interessant duel voor ons om te kijken waar je staat tegen een titelkandidaat.”

Jansen heeft de beschikking over een behoorlijk fitte groep, op Sonny Stevens en Wout Brama na: "Verder is iedereen fit. De spelers zijn goed teruggekeerd van de interlandwedstrijden. Rosales is vandaag aangesloten. De ervaring leert dat hij daar goed mee omgaat en weinig last heeft van tijdsverschil.”, aldus Jansen, die nog niet weet of aanwinst Jesús Corona inzetbaar heeft en zag dat Youness Mokhtar zich moeiteloos wist aan te passen in de selectie van Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen