Maher: "Samen met PSV nog zoekende"

Ger
15 september 2013, 04:37   Bijgewerkt: 15 september 2013, 04:43

Adam Maher kan leven met het gelijkspel van PSV bij FC Twente (2-2). Door het derde puntenverlies op rij greep de Eindhovense equipe naast de eerste plaats in de competitie. "Maar dat is geen ramp", zegt de middenvelder.

Dat PSV in de Grolsch Veste aan een nederlaag ontsnapte, dankte de ploeg van trainer Phillip Cocu aan een late treffer van Memphis Depay. "Dit gelijkspel tegen een goede tegenstander als FC Twente is zeker geen schande. We hebben volwassen gespeeld", aldus de 20-jarige Maher tegenover FCUpdate.nl. "Een overwinning was mogelijk geweest, maar soms moet je gezien de het spelbeeld genoegen nemen met een gelijkspel."

Maher geeft toe dat hij aan het begin van het seizoen nog geen duidelijkheid had over zijn rol in het elftal van PSV. "We hebben deze zomer gesproken over een positie waarop ik met de punt naar voren zou spelen. Maar ook een rol met de punt naar achteren is aan bod gekomen. Zoals ik nu speel, met wat meer controlerende taken, wil ik het blijven volhouden. Het kan alleen maar beter gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen