Mourinho ziet onvolwassen Chelsea verliezen

19 september 2013, 09:42

FC Basel zorgde woensdagavond voor een daverende verrassing door op Stamford Bridge met 1-2 van Chelsea te winnen. Voor Chelsea, waar Marco van Ginkel in de basis stond, was dit duidelijk een zeer bittere pil. José Mourinho keerde deze zomer terug bij de Londense club, waardoor de verwachtingen er bij The Blues niet om liegen. Nadat de Londenaren vorige week onderuit gingen bij Everton (1-0), beleefden ze in de Champions League dus een valse start.

Mourinho constateerde een gebrek aan karakter bij zijn ploeg: "Het is misschien niet de ploeg met de juiste persoonlijkheid en volwassenheid om zo´n moeilijk duel te spelen", aldus de Portugees volgens Telesport. De nederlaag tegen de Zwitsers is een flinke streep door de rekening van Chelsea: "In plaats van een stap richting de volgende ronde hebben we een stap terug gedaan".

De aanvalslinie van de Londenaren moest het ontgelden, maar Mourinho brak een lans voor zijn aanvallers: "Ik ben blij met mijn aanvallers. Het zijn goede spelers, echte profs. Ze geven het beste. Ik kan daar niks over zeggen", aldus de Portugees, die naar eigen zeggen geduld heeft met aanwinst Samuel Eto'o: "Hij heeft nog steeds die honger. Hij doet er veel voor, maar misschien moeten we nog even wachten op de echte scherpte."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen