Twente met vertrouwde elf tegen Groningen

29 september 2013, 15:46

FC Twente en FC Groningen trappen zondagmiddag om 16.30 af in de Grolsch Veste. Groningen wist al zeven seizoenen op rij geen punt te behalen in Enschede. De laatste overwinning van de noorderlingen vond plaats in november van het jaar 2004.

Bij Twente bevinden zich geen verrassingen in het basiselftal, aangezien trainer Michel Jansen vasthoudt aan de vertrouwde elf namen. Dit betekent dat Luc Castaignos in de spits staat bij de tukkers en dat Quincy Promes op de flank geposteerd staat. Dit houdt in dat de van PEC Zwolle overgekomen Youness Mokhtar nog steeds genoegen moet nemen met een plaats op de reservebank.

De Groningers moeten het stellen zonder de geblesseerde Nick van der Velden, aangezien de confrontatie met Twente voor hem te vroeg komt. Zodoende kan de Groningen-speler nog geen gevolg geven aan zijn goede wedstrijd van vorige week, tegen RKC. Bij Groningen keert Michael de Leeuw terug in de basisformatie. Rasmus Lindgren is nog niet fit genoeg bevonden om te starten bij de ploeg van trainer Erwin van de Looi, waadoor hij op de reservebank zit. Genero Zeefuik staat in de spits bij De Trots van het Noorden, nadat hij eerder deze week nog een twijfelgeval was.

Opstellingen

FC Twente: Marsman, Koppers, Bjelland, Rosales, Bengtsson, Eghan, Ebecilio, Gutierrez, Tadic, Promes, Castaignos.

FC Groningen: Bizot, Kappelhof, Botteghin, Burnet, Kieftenbeld, De Leeuw, Chery, Kostic, Hiariej, Wijnaldum, Zeefuik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen