Zulte Waregem, Genk en Club Brugge zegevieren

28 september 2013, 21:59

In de Belgische Jupiler Pro League hebben zaterdag geen grote verrassingen plaatsgevonden. Het KRC Genk van trainer Mario Been won met minimale cijfers van KV Mechelen. Club Brugge behaalde ook een nipte overwinning, in de uitwedstrijd tegen RAEC Mons. Zulte Waregem won eerder op de avond al knap met 2-4 bij Lokeren.

Het verschil tussen Genk en KV Mechelen was niet bijster groot. Julien Gorius maakte na vijftig minuten de enige treffer in het duel en de ploeg van Been wist deze voorsprong niet meer weg te geven. Het Mechelen van oud Roda JC-trainer Harm van Veldhoven verloor door de nederlaag in Genk de aansluiting met de subtop in België.

Club Brugge ontdeed zich eerder van trainer Juan Carlos Garrido. Oud FC-Twente trainer Michel Preud'homme is de opvolger van Garrido bij Club, dat met 0-1 wist te winnen bij Mons. Maxime Lestienne (de speler die een tijdje geleden uit de selectie werd gezet van Jong België, omdat hij betrapt werd met een vriendin op zijn hotelkamer) zette de uitploeg na twee minuten al op voorsprong. De ploeg uit Brugge stond verdedigend prima, waardoor de ploeg met een 0-1 zege naar huis ging.

Zulte Waregem won met 2-4 bij Lokeren. Thorgan Hazard was de grote man bij Essevee, door de eerste twee doelpunten op zijn naam te schrijven. Hamadi Harbaoui liet wederom zien dat hij een geslepen spits is, door de 1-2 te maken namens Lokeren. Tot een goed resultaat leidde dit niet. Respectievelijk Jens Naessens en Bernard Malanda Adje zorgden voor de 1-3 en de 1-4. Laatstgenoemde werd vlak na zijn treffer met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd. Harbaoui maakte nog 2-4 voor Lokeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen