Been laat Menzo kansloos, Zulte speelt gelijk

19 oktober 2013, 22:01

Racing Genk heeft het duel met Lierse SK in de Belgische Pro League overtuigend gewonnen. Coach Mario Been zag zijn team zaterdag met 4-0 winnen van de club uit Lier, die onder leiding staat van zijn landgenoot Stanley Menzo.

Derrick Tshimanga, Bennard Yao Kumordzi en Kalidou Koulibaly zorgden ervoor dat het bij rust al beslist was in de Cristal Arena. Siebe Schrijvers bepaalde een kwartier voor tijd de eindscore op 4-0 namens Racing Genk.

Genk neemt door de overwinning de vierde plaats in de Pro League weer over van Anderlecht. De equipe van coach John van den Brom zegevierde vrijdag met 0-2 bij hekkensluiter Bergen. Genk heeft 23 punten, Anderlecht 21.

Zulte Waregem staat met 24 punten op de derde plaats. De runner-up van het afgelopen seizoen kwam bij Cercle Brugge niet verder dan 1-1. Michael Uchebo (ex-VVV Venlo) zette Cercle op slag van rust op voorsprong. In de 72ste minuut stelde Thorgan Hazard, vanaf elf meter, het punt voor Essevee veilig (1-1).

Koploper Standard Luik (27 punten) en nummer twee Club Brugge (26) kunnen zondag verder uitlopen. Standard speelt op het eigen Sclessin de Waalse derby tegen Charleroi, terwijl Club Brugge op bezoek gaat bij middenmoter KV Kortrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen