Janmaat: "Go Ahead Eagles is gewoon lastig"

18 oktober 2013, 09:09

Go Ahead Eagles en Feyenoord trappen zaterdagavond om 18.45 uur af in de Adelaarshorst in Deventer. Feyenoord behaalde drie overwinningen op rij (tegen FC Utrecht, ADO Den Haag en Vitesse) en meldde zich zodoende weer in de top van de Eredivisie. Rechtsachter Daryl Janmaat speelde in de interlandonderbreking wederom twee sterke interlands en hoopt zijn goede vorm vast te kunnen houden.

Het gaat Janmaat de afgelopen tijd voor de wind, maar de rechtsachter beseft dat het allemaal niet vanzelf gaat: "Er is eigenlijk geen tijd om lekker achterover te leunen en te constateren dat het wel goed gaat. Ik wil dit gevoel heel graag vasthouden. Ik moet wekelijks knokken en zorgen dat ik er sta. Daar ligt mijn focus. Natuurlijk is het lekker om in Istanboel van Turkije te winnen, maar er komt altijd snel weer een nieuwe wedstrijd. Go Ahead Eagles is gewoon een lastige wedstrijd.", aldus Janmaat tegen AD Sportwereld.

Feyenoord wil dolgraag met het management van Janmaat om tafel, om te spreken om het openbreken van het contract: "Dat is nog niet gebeurd, maar het is de bedoeling dat beide partijen rond de tafel gaan zitten. Er is volgens mij bij beide partijen geen haast. Eerst punten pakken met Feyenoord, dat is waar ik me mee bezighoud. De rest komt wel.", zo stelt Janmaat.

De Rotterdammers bezetten de vierde plaats in de Eredivisie, twee punten achter koploper FC Twente. Feyenoord kan met een zege in Deventer zeer goede zaken doen. Twente ontmoet in eigen stadion Ajax, dat derde staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen