Jol voelt geen extra druk na bekerblamage

30 oktober 2013, 08:51

De positie van coach Martin Jol bij Fulham is verder onder druk komen te staan. De nummer veertien van de Premier League verloor dinsdag in de League Cup met 4-3 van Leicester City, dat een niveau lager speelt. Zorgen maakt Jol zich echter nog niet.

"Ik voel geen druk, want we staan niet onderaan in de competitie", zei de oud-trainer van Ajax en RKC na de bekerblamage tegen Leicester, toen hem gevraagd werd naar zijn toekomst op Craven Cottage. "Zes of zeven clubs in de Premier League staan er nu hetzelfde of zelfs minder voor dan wij. Op dit moment zie ik het probleem niet."

Een probleem voor Jol is wel dat het programma van zijn club voor de komende weken niet bepaald eenvoudig is. De volgende twee tegenstanders zijn namelijk topclubs Manchester United en Liverpool. "We moeten eigenlijk voor een verrassing zorgen in die wedstrijden", weet Jol. "Zeker omdat de verschillen onderin klein zijn. Maar lukt dat niet, dan moeten we de punten tegen andere tegenstanders pakken."

Zorgen maakt Jol zich nog niet. "Over het algemeen vond ik ons heel redelijk spelen tegen Leicester, maar we gaven de doelpunten te simpel weg", citeert de BBC hem.

Bij Fulham stond doelman Maarten Stekelenburg in de basis tegen Leicester City. Voormalig FC Twente-vedette Bryan Ruiz kwam na rust als invaller in de ploeg.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen