Schlemiel Lurling: "Niemand wilde hem nemen"

30 oktober 2013, 09:13

Een misser van Anthony Lurling bleek fataal voor NAC Breda in de bekerwedstrijd tegen SC Cambuur. Na negentig minuten was de stand 2-2 en omdat na tien strafschoppen nog altijd geen verschil gemaakt was, moest Lurling de zesde Bredase penalty nemen. En dat terwijl hij dat eigenlijk helemaal niet wilde.

"Ik heb de laatste twee strafschoppen gemist en zei toen we daar stonden dat ik hem niet wilde nemen. Dat ik die laatste twee gemist heb, zit toch in je kop. Maar goed, niemand wilde hem nemen. Dan moet je er toch maar heen lopen en schiet je op de lat", bromt Lurling in gesprek met Omroep Brabant. Na de misser van Lurling besliste Lucas Bijker het duel in het voordeel van Cambuur, zijn inzet ging via de paal raak.

Overigens maakte Lurling zich na afloop van de wedstrijd niet alleen boos om zijn strafschop, maar ook om het aanvangstijdstip. Het duel tussen Cambuur en NAC begon namelijk 'pas' om 20.45 uur. "Een schande dat wij op dinsdagavond om kwart voor negen in Leeuwarden moeten voetballen, terwijl we vrijdag weer in Waalwijk moeten. De wedstrijd had net zo goed om kwart voor zeven gespeeld kunnen worden. Of ze hadden de wedstrijd van vrijdag naar zondag kunnen zetten", moppert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen