Stevens benieuwd naar gevolgen uitingen De Boer

2 oktober 2013, 18:54   Bijgewerkt: 2 oktober 2013, 19:11

Huub Stevens, trainer van het Griekse PAOK Saloniki, liet zich een tijdje geleden na afloop van het Champions League-duel met Schalke nogal negatief uit over de dienstdoende arbiter (de Nederlander Björn Kuipers). 'We zijn genaaid', sprak Stevens, wat hem op een schorsing drie wedstrijden kwam te staan. Woensdagochtend las hij in de krant dat Ajax-coach Frank de Boer dezelfde uitlating had gedaan, waardoor Stevens benieuwd is wat de consequenties hiervan zullen zijn.

Stevens stelt volgens Telesport allereerst dat zijn situatie verschilt met die van De Boer: "Ik had ze niet in het openbaar gezegd, alleen tegen hem (Kuipers, red.) in de catacomben." Vervolgens zegt Stevens nieuwsgierig te zijn naar hetgeen de UEFA zal ondernemen tegen de uitspraak: "Ik ben benieuwd wat er nu met hem gebeurt bij de UEFA. Het helpt mij niet, maar waar is de logica, denk ik dan?"

Stevens zit gedurende de wedstrijd tegen AZ zijn tweede wedstrijd schorsing uit van de zijn schorsing voor drie wedstrijden. "Ik snap nog steeds niet waarom dit me drie duels kostte. Het probleem zit hem erin, dat het op een bepaalde manier vertaald is, waardoor het wat anders overkomt. Ik ken het rapport van de UEFA niet, maar ben in eerste instantie teleurgesteld in de Nederlandse scheidsrechter. Schijnbaar zijn mijn woorden anders weergegeven.", aldus de trainer van de Grieken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen