Van den Brom zit niet bibberend op de bank

17 oktober 2013, 20:39

Trainer John van den Brom van het Belgische Anderlecht heeft vrijdag een overwinning nodig bij hekkensluiter Bergen. De Nederlandse oefenmeester zit in Brussel op de schopstoel na een teleurstellende seizoensstart in de Belgische Jupiler Pro League.

Van den Brom is niet van plan zich van de wijs te laten brengen. "Ga geen rare dingen van mij verwachten'', aldus de oud-trainer van onder meer Vitesse en ADO Den Haag donderdag tegenover Sporza. "Zo ben ik niet en jullie zouden het toch zien als paniek. Vastigheid is het beste wat je kan hebben in voetbal, al zal ik nog wel een paar veranderingen doorvoeren. Maar dat is ook het enige wat ik daarover zeg."

Anderlecht verloor in de laatste wedstrijd met 0-1 thuis van Kortrijk. Daardoor belandde de titelhouder op de teleurstellende vijfde plek. Van den Brom laat zich echter niet kennen. "Ik heb na de wedstrijd tegen Kortrijk al gezegd dat ik de druk helemaal niet voel. Ik ben blij met het vertrouwen dat de clubleiding naar de buitenwereld heeft uitgesproken. Natuurlijk is het spel niet goed. Ik ben de eerste dat te erkennen. Maar het is niet zo dat ik bibberend op de bank zit. Ik wil winnen tegen Bergen. Dat is het enige medicijn dat we nodig hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen