Eriksen pakt Deense titel terug van Agger

12 november 2013, 10:00
Eriksen pakt Deense titel terug van Agger

Christian Eriksen is maandagavond voor de tweede keer in zijn prille carrière uitgeroepen tot Deens Voetballer van het Jaar. Ook in 2011 was de Tottenham Hotspur-middenvelder al eens de beste, al kwam hij toen nog uit voor Ajax.

Met de nieuwe winst troefde hij Daniel Agger (de winnaar van vorig jaar, Liverpool), Andreas Cornelius (Cardiff City) en Jores Okore (Aston Villa) af. De stemmers roemden zijn vrije trappen, waarmee hij zowel namens Ajax als namens Denemarken diverse malen het net wist te vinden.

Cornelius werd uitgeroepen tot Deens Talent van het Jaar. De 20-jarige Cardiff City-spits was vorig jaar topscorer van de Deense Superligaen, in dienst van FC Kopenhagen. Daarmee verdiende hij een transfer naar Cardiff. De club legde 8,7 miljoen euro neer, een recordbedrag. Tot dusver kwam hij zeven keer uit voor het Deense nationale elftal en wist hij daarin vijfmaal het net te vinden.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen