Groep A: RvP mist penalty bij gelijkspel United

5 november 2013, 22:35   Bijgewerkt: 5 november 2013, 23:28

Mede door een gemiste strafschop van Robin van Persie is Manchester United er dinsdag niet in geslaagd Real Sociedad te verslaan. De wedstrijd in San Sebastian eindigde zoals deze ook begon: 0-0.

Ook in Oekraïne, waar Shaktar Donetsk en Bayer Leverkusen het tegen elkaar opnamen, werd niet gescoord. Sociedad is daardoor definitief uitgeschakeld. De overige ploegen mogen in de resterende twee wedstrijden uitmaken wie er overwinteren in de Champions League.

Van Persie had dinsdag de beslissing op zijn schoen. De Rotterdammer mocht, kort nadat hij was ingevallen, aanleggen vanaf elf meter na een overtreding op Ashley Young. De normaal zo trefzekere spits miste echter voor het eerst in zijn loopbaan een strafschop in de Champions League. In dienst van Arsenal was hij vijfmaal eerder wel succesvol.

Doordat de Mancunians ook in het restant van de wedstrijd niet tot scoren kwamen, is de ploeg van trainer David Moyes nog niet zeker van een plek bij de laatste zestien in het Champions League-toernooi. United gaat nog wel aan de leiding in Groep A. De voorsprong op de nummers twee (Bayer Leverkusen) en drie (Shaktar Donetsk) bedraagt respectievelijk één en drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen