Inter morst ondanks overwicht punten in Bologna

24 november 2013, 22:48   Bijgewerkt: 24 november 2013, 22:54

Internazionale begint de top van de Serie A steeds meer uit het zicht te raken. Zondagavond kwam de ploeg van trainer Walter Mazzari niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Bologna. Inter staat nu vierde, met 26 punten uit dertien duels. Het moet Napoli (twee punten), AS Roma (zes punten) en Juventus (acht punten) voor zich dulden op de ranglijst.

Het klasseverschil tussen Bologna en Inter werd door de Milanezen uitgedrukt op het veld, maar niet in de score. Na twaalf minuten kwamen de Nerazzurri zelfs op achterstand, toen Panagiotis Kone de openingstreffer verzorgde. Nadat de dienstdoende arbiter de voordeelregel goed toepaste in een snelle counter, scoorde Kone de 1-0. Doordat Fredy Guarín zijn inzet op de lat zag belanden, ging Inter met een achterstand de theepauze in.

In het tweede bedrijf kwamen de Milanezen vrij snel op gelijke hoogte. Jonathan was de gevierde man, al had hij hier het nodige geluk voor nodig. De Inter-speler zag zijn schot via Bologna-verdediger Frederik Sørensen in het doel belanden. Inter ging naarstig op zoek naar de voorsprong, maar deze kwam er niet. Juan Jesus baarde nog wel opzien met een fantastische volley op de lat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen