Politie gaat uit van ongeluk in Amsterdam ArenA

27 november 2013, 19:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De politie gaat er vooralsnog van uit dat de Ajax-fan die dinsdag tijdens het Champions League-duel van zijn favoriete club met FC Barcelona (2-1 winst) in een betonnen gracht viel, slachtoffer is geworden van een ongeluk.

"Het onderzoek is nog in volle gang, maar we hebben inmiddels wat beelden bekeken. Hierop is niks geks te zien, we gaan nu dan ook uit van een ongeluk", zegt een politiewoordvoerder woensdag tegen AT5. De zegsman houdt nog wel een slag om de arm. "Er zijn nog veel getuigen te horen en beelden te bekijken."

De toestand van de man is nog altijd hetzelfde. Hij ligt met zwaar hoofdletsel in het ziekenhuis. "Wij hopen nog steeds op goed nieuws", aldus de politie.

Naar aanleiding van het ongeluk houdt Ajax donderdag, vanaf 19.00 uur, bij het Supportershome nabij de Amsterdam ArenA een bijeenkomst. De landskampioen nodigt via de clubwebsite iedere toeschouwer uit die de behoefte heeft om over het ongeval te praten. Bij de bijeenkomst zijn onder meer mensen van Ajax, de ArenA en de medische en professionele hulpverlening aanwezig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen