Sigthórsson krijgt rust in aanloop naar cruciale duels

13 november 2013, 12:32   Bijgewerkt: 13 november 2013, 12:44

IJsland werkt voorlopig even zonder Kolbeinn Sigthórsson toe naar de cruciale interlands tegen Kroatië. De Ajax-spits krijgt rust van bondscoach Lars Lagerbäck, nadat hij met Ajax een zwaar programma afwerkte.

De spits mocht de eerste training van de IJslanders overslaan. "Ik kon wel wat rust gebruiken. Ik heb de laatste weken veel wedstrijden onder grote druk gespeeld, dus het is goed om even vrij te zijn", tekenden IJslandse media op uit zijn mond.

Het tweeluik met Kroatië is van groot belang voor de IJslandse ploeg. Voor het eerst in de geschiedenis kan het land zich plaatsen voor een grote eindronde. Sigthórsson acht zijn land verre van kansloos. "We moeten proberen de nul te houden en snel en veel te scoren. Dan kunnen we met een goede uitgangspositie naar Kroatië. We hebben veel mogelijkheden. Ze zijn zeker een sterk team, maar dat zijn wij ook.”

Met vier goals in de groepsfase wist de 23-jarige spits al belangrijk te zijn voor zijn land. Of hij vrijdagavond in de basis zal starten is nog onbekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen