Defour: "Ik wil opnieuw belangrijk zijn bij een club"

31 december 2014, 20:00

FC Porto-middenvelder Steven Defour bevindt zich op een kruispunt in zijn carrière. De Belgisch international moet een keuze maken over zijn toekomst. De middenvelder werd onlangs in verband gebracht met een overstap naar Anderlecht, maar een terugkeer in België ziet Defour vooralsnog niet echt zitten.

Met oog op het WK van komende zomer in Brazilië staat Defour voor een zeer belangrijke keuze: "Mijn beste jaren komen eraan. Ik moet een slimme beslissing nemen over mijn toekomst”, zegt de 25-jarige middenvelder tegen Sporza. Defour heeft geduld, maar weet dat hij niet alle tijd van de wereld heeft. "De komende weken denk ik na over mijn toekomst."

Defour weet in ieder geval wat hij wil. "Ik wil opnieuw belangrijk zijn bij een club. Ik wil een sterkhouder zijn, die niet hoeft te vrezen dat hij na iedere basisplaats weer drie weken op de bank zit", geeft de international aan.

De geruchten over een terugkeer naar België worden teniet gedaan door Defour: “Terugkeren naar België lijkt geen goed idee. De Duitse competitie is iets voor mij. Daar droom ik wel van, maar ik weet niet of dat realistisch is voor een speler die geen basisspeler is bij Porto. Ik vind de Duitse competitie op dit moment meer iets voor mij. Mooie stadions, veel volk, grote clubs en een competitie op hoog niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen