Diba loopt gebroken enkel op, maar wint rechtszaak

8 december 2013, 10:26

Anouar Diba staat momenteel onder contract bij Al-Wakrah, waar hij aan het duel met zijn voormalig werkgever Qatar SC een gebroken enkel overhield. De Nederlander met Marokkaanse roots ging al onder het mes en zal maanden uit de roulatie zijn.

De dertigjarige aanvaller stond na negen duels op zeven doelpunten en zes assists, maar ziet zijn goede serie nu dus doorbroken worden door de zware enkelblessure. “Het ging echt heel lekker en nu dit. Zul je altijd zien”, aldus Diba, die meteen geopereerd werd: “Er was sprake van een gecompliceerde breuk, mijn enkel stond helemaal scheef. Daarom ben ik meteen geopereerd”, zo geeft de oud-speler van onder meer NAC Breda en FC Twente aan tegen Voetbal International.

Het slechte nieuws omtrent de kwetsuur staat haaks op het bericht dat Diba binnen zes maanden 1,6 miljoen euro tegemoet kan zien, aangezien de aanvaller het hoger beroep won in een rechtszaak tegen Al Nasr uit Dubai. “De eerste termijn hebben ze reeds overgemaakt. Ik ben er blij mee, maar ik kan met die 1,6 miljoen euro geen nieuwe enkel kopen. Ik bedoel te zeggen: het geld weegt niet op tegen die blessure.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen