Dordrecht knokt zich terug, maar wint niet in Volendam

1 december 2013, 16:30   Bijgewerkt: 1 december 2013, 16:47

FC Dordrecht heeft na zes overwinningen op rij weer eens averij opgelopen in de Jupiler League. Het kwam zelfs met 2-0 achter in de uitwedstrijd tegen FC Volendam. In het laatste kwartier wisten de Schapenkoppen nog wel terug te komen tot 2-2. Zowel Dordrecht als Volendam eindigde het duel met tien man, aangezien Jeffrey Fortes en Levi Schwiebbe konden inrukken met een rode kaart.

Waar er de eerste helft zeer weinig te beleven was, ontopte zich gedurende het tweede bedrijf een waar spektakelstuk. Tom Overtoom en Ludcinio Marengo zetten de ploeg uit het vissersdorp op een 2-0 voorsprong en zodoende leek er geen vuiltje aan de lucht voor Volendam. Het tegendeel bleek waar, aangezien Erixon Danso en Paul Gladon in de slotfase tekenden voor de 2-2 eindstand. Tussendoor konden Fortes en Schwiebbe de kleedkamer opzoeken, aangezien ze een rode kaart voorgehouden kregen.

Ondanks het gelijke spel gaat Dodrecht nog steeds ruim aan de leiding in de Jupiler League. De ploeg van Harry van den Ham heeft nog een voorsprong van acht punten op zowel Sparta Rotterdam als Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen