Hasselbaink: "Mourinho op zoek naar spits"

Ger
29 december 2013, 14:48

Jimmy Floyd Hasselbaink rekent erop dat Chelsea tijdens de komende transferperiode een nieuwe offensieve versterking gaat halen. Volgens de Nederlandse oud-spits van de Londenaren is manager José Mourinho niet tevreden over de huidige invulling van zijn aanvalslinie.

"Hij zal het niet in de publiciteit brengen, maar we weten allemaal dat Mourinho op zoek is naar een nieuwe spits", zegt Hasselbaink tegen BBC Sport. "Afgelopen zomer heeft hij de juiste man niet gevonden. Ze hebben weliswaar Samuel Eto'o gehaald, maar met alle respect; hij wordt niet beter. Mourinho heeft graag een dominante speler voorin, die de druk van het elftal kan halen. Dat krijgt Eto'o niet meer voor elkaar. Fernando Torres begon het seizoen, maar zijn prestaties zijn nog steeds niet constant."

Hasselbaink stelt dat Chelsea op zoek moet naar een spits als Sergio Agüero of Luis Suarez. "Als ze met zo'n speler aan het seizoen waren begonnen, hadden ze nu bovenaan gestaan in de Premier League. Een topclub heeft een spits nodig die ieder jaar 25 doelpunten maakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen