Internazionale en Parma gelijk in spektakelstuk

8 december 2013, 23:09

In de Serie A heeft Internazionale niet kunnen profiteren van het 3-3 gelijkspel van Napoli zaterdag tegen Udinese. De ploeg van coach Walter Mazzarri speelde zondag in het eigen Stadio Giuseppe Meazza zelf ook met 3-3 gelijk, tegen Parma.

Onder aanvoering van trainer Roberto Donadoni en vedette Antonio Cassano speelt Parma dit seizoen verzorgd voetbal. Dat leidde onder meer al tot een punt in Florence tegen Fiorentina en zelfs tot een overwinning op visite bij Napoli. Ook tegen Internazionale zocht Parma waar mogelijk de aanval.

Dat leverde al in de tiende minuut de 0-1 op via Nicola Sansone, na een mooie steekpass van Marco Marchionni. Op aangeven van Jonathan herstelde Rodrigo Palacio op slag van rust het evenwicht, maar toch ging Parma rusten met een voorsprong. Samir Handanovic dook bij een schot van Gabriel Paletta over de bal, waardoor het voor Marco Parolo een koud kunstje was om de 1-2 binnen te tikken.

Het eerste kwartier van de tweede helft was bijzonder doelpuntrijk. Via opnieuw Palacio en Fredy Guarin boog Inter in een tijdsbestek van drie minuten de achterstand om in een 3-2 voorsprong. De Argentijn kopte raak op een voorzet van Ricardo Alvarez, de Colombiaan scoorde nadat Alessandro Lucarelli zijn schot van richting veranderde.

Parma bleef echter knokken en kwam in de 59ste minuut alweer op gelijke hoogte, met dank aan Sansone. Daarna kregen beide teams nog meerdere mogelijkheden om te winnen, maar deze lieten ze onbenut. Inter staat vierde in de Serie A, met 28 punten. De achterstand op nummer drie Napoli bedraagt vier punten. Beide teams staan volgende week tegenover elkaar in Napels. Parma staat met achttien punten gedeeld negende met AC Milan en Cagliari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen