Matchwinner Sneijder: "Twee knotsgekke dagen"

11 december 2013, 16:22

Met één schot bezorgde Wesley Sneijder zijn club Galatasaray woensdag een overwinning op Juventus en een plek in de volgende ronde van de Champions League, samen goed voor minimaal 4,5 miljoen euro. De spelmaker maakte in de slotfase van de door sneeuwval eerder gestaakte wedstrijd de winnende goal.

Sneijder schoot vlak voor tijd raak, in een fase waarin Juventus de boel net onder controle leek te hebben. Een heerlijk moment, geeft Sneijder toe. "Als je de winnende goal maakt in zo'n belangrijke wedstrijd, dan geeft dat heel veel kracht. Het is heel belangrijk voor mij, maar nog belangrijker voor de club. Het is geweldig, we hebben er met zijn allen keihard voor gevochten en het is ook verdiend", zegt hij in een eerste reactie bij de NOS.

Het duel in Istanbul werd gespeeld onder barre omstandigheden. "Dit waren twee knotsgekke dagen. Dinsdag konden we maar een half uur spelen. Dan ga je naar het hotel, sta je in de file en moet je de volgende middag weer. En toen we begonnen, ging het wéér sneeuwen. Maar we wisten dat we een goal moesten maken, dat was het enige dat telde. Daar hadden we, verspreid over negentig minuten, twee dagen voor en is gelukt."

Op de vraag of er vandaag wel gevoetbald had mogen worden, gezien de slechte staat van het veld, wil Sneijder niet echt ingaan. "Wat mij betreft hadden we dinsdagavond beter door kunnen gaan, het was nog maar een kwartiertje tot de rust. Vandaag was het veld moeilijk bespeelbaar, laat ik het daar maar op houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen