Strootman voorkomt eerste nederlaag Roma, Inter gelijk

1 december 2013, 17:02   Bijgewerkt: 1 december 2013, 18:13

In de Italiaanse Serie A heeft Kevin Strootman zijn club AS Roma ternauwernood kunnen behoeden voor de eerste competitienederlaag van het seizoen. De Nederlandse middenvelder scoorde de late gelijkmaker in het uitduel met Atalanta Bergamo. Waar Roma laat gelijk kwam, gaf Internazionale in de laatste minuten juist de zege weg. Sampdoria hield Inter in Milaan op 1-1, dankzij een laat doelpunt.

De 1-1 tegen Atalanta betekende dat de Giallorossi voor de vierde maal op rij gelijkspeelden. Waar de voldoening na de vorige gelijke spelen volledig ontbrak bij Roma-trainer Rudi Garcia, kon hij zondag van geluk spreken met een punt. Lange tijd leek Roma namelijk af te stevenen op de eerste competitienederlaag van het seizoen, door een doelpunt van Davide Brivio. In de negentigste minuut wist Roma, dankzij een doelpunt van Strootman, een punt uit het vuur te slepen in Bergamo.

Inter heeft zichzelf zondag geen goede dienst bewezen, door in het Giuseppa Meazza met 1-1 gelijk te spelen tegen Sampdoria. In tegenstelling tot Roma gaf Inter het juist weg in de slotfase. Sampdoria-speler Renan maakte in de laatste minuten de openingstreffer van Fredy Guarín ongedaan. Met de remise blijft Inter steken op de vierde plaats. Roma komt weer gedeeld aan kop met Juventus, ware het niet dat De Oude Dame ’s avonds nog in actie komt tegen Udinese (18.30 uur).

Chievo Verona won in het eigen Marc'Antonio Bentegodi met 3-0 van Livorno, terwijl Cagliari en Sassuolo elkaar op Sardinië op 2-2 hielden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen