Wenger wil winnen van City en gat slaan met de rest

13 december 2013, 14:57

Aanstaande zaterdag wordt de Engelse kraker tussen Manchester City en Arsenal gespeeld. Koploper Arsenal staat momenteel zes punten voor op City. Arsene Wenger, de manager van The Gunners, hoopt dat Arsenal haar kandidatuur voor de titel kan bevestigen tegen City. Ondanks de voorsprong van de Londense club, worden The Citizens in Engeland namelijk nog altijd gezien als de gedoodverfde titelkandidaat.

Wenger denkt dat een zege op City verandering kan brengen in deze verwachtingen. “Met deze wedstrijd kunnen we een gat slaan met de rest. We zullen uitgaan van onze eigen kracht, met onze kwaliteiten, onze spirit en onze intenties. We willen een goed resultaat behalen.”

De manager van Arsenal voorziet een botsing van twee offensieve speelstijlen: “We moeten defensief goed staan en misschien kunnen we het beste aanvallen, om dit voor elkaar te krijgen. Als wij de bal hebben, dan zullen zij niet in de flow komen. We houden ervan om doelpunten te maken en willen daarom graag naar voren spelen. Maar ook City doet dit graag. Pellegrini (Manuel, red.) is een offensieve manager. Dat ben ik ook, waardoor het aanvallend gezien dus zeer interessant kan worden.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen