Bookmaker geeft Feyenoord weinig kans in ArenA

22 januari 2014, 13:54

Wie denkt dat Feyenoord vanavond (woensdag) gaat winnen van Ajax, kan een leuk zakcentje verdienen. Wedkantoor Unibet ziet de Amsterdammers als grote favoriet in de bekerkraker. Wie gokt op een overwinning van Feyenoord, krijgt 4 keer zijn inzet uitbetaald als de Rotterdammers inderdaad winnen.

Ajax en Feyenoord strijden in de ArenA om een plek in de halve finale van de KNVB Beker. De ploeg van coach Ronald Koeman won in 2005 voor het laatst in Amsterdam, toen door doelpunten van Dirk Kuyt en Salomon Kalou. Dat was in competitieverband, voor de laatste zege van Feyenoord op bezoek bij de aartsrivaal in het bekertoernooi moeten we zelfs terug naar de vorige eeuw. Door een doelpunt van de Nigeriaanse spits Mike Obiku in de verlenging wonnen de Rotterdammers in 1995 met 1-2 in Amsterdam, ook in de kwartfinale.

Mocht de wedstrijd ook vanavond uitlopen op een verlenging, dan kunnen gokkers 4 keer hun inzet verdienen. Bij de bookmaker geldt namelijk de stand na negentig minuten, wat in dat geval een gelijkspel zou zijn. Wie denkt dat Ajax het duel binnen negentig minuten afmaakt, kan [a,http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=284441&bid=21371&unibetTarget=/betting%2523/event/1001889526,_blank,1,79] keer zijn inzet binnenslepen.

Echte durfals zetten vanavond hun geld op JVC Cuijk. De Topklasser staat voor het eerst in de historie in de kwartfinale van de KNVB Beker en speelt uit tegen PEC Zwolle. Een overwinning van de ploeg van coach Hans Kraay jr. in Zwolle levert maar liefst 16 keer je inzet op, een zege van de thuisploeg slechts 1,13 keer.

De vierde kwartfinale gaat tussen NEC en FC Utrecht. Opvallend genoeg is thuisclub NEC, dat op de ranglijst veel lager staat, volgens Unibet de favoriet: 1. Een gelijkspel staat genoteerd voor 3,65.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen