Club Brugge laat het liggen, Lokeren steviger in subtop

18 januari 2014, 22:04

Club Brugge heeft het zaterdagavond laten afweten, waardoor Anderlecht tweede blijft in de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Michel Preud'homme incasseerde een later tegentreffer tegen Lierse SK, waardoor het met 1-1 gelijkspeelde. Lokeren deed goede zaken, door met 0-3 te winnen bij Cercle Brugge. De supporters van KAA Gent kwamen er bekaaid vanaf, aangezien Kortkrijk in blessuretijd won in de Ghelamco Arena.

Het Lierse van trainer Stanley Menzo kon het Club Brugge wel lastig maken, maar wist aanvankelijk niet echt een vuist te maken. Door een treffer van Victor Vazquez leken de Bruggenaren dan ook lang af te stevenen op een 0-1 zege. Kostadin Hazurov zorgde in een knotsgekke slotfase echter voor een puntendeling: 1-1.

Bij Lokeren liet Hamadi Harbaoui wederom zien dat hij een echte goalgetter is. De Tunesiër, ieder jaar wel goed voor zo'n vijftien doelpunten, deed van zich spreken met twee later treffers. In het begin van de wedstrijd had Hans Vanaken de bezoekers al op voorsprong gebracht. Dankzij de overwinning staat Lokeren vijfde in de Jupiler Pro League, met vier punten voorsprong op KRC Genk, dat zondag in actie komt tegen Zulte Waregem.

De thuiswedstrijd tegen Kortrijk eindigde voor KAA Gent in een bittere teleurstelling. De ploeg van Mircea Rednic had een behoorlijk overwicht, maar Stijn de Smet zorgde er in extremis voor dat de bezoekers met drie gestolen punten aan de haal gingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen