PSG laat het afweten en wordt uit de beker geknikkerd

22 januari 2014, 22:48

Paris Saint Germain heeft zichzelf woensdagavond een uitermate slechte dienst bewezen. De equipe van coach Laurent Blanc ging in het eigen Parc des Princes onderuit tegen Montpellier, waardoor het uitgeschakeld werd in de Coupe de France. Het werd 1-2 voor de nummer zestien van de Ligue 1.

Daniel Congré bezorgde de Parijzenaren een ellendige start, door na twintig minuten de openingstreffer te maken. PSG werd wakker geschud en vond in de persoon van Edinson Cavani de gelijkmaker. In plaats van dat de thuisploeg vervolgens kon doordrukken, tekende Víctor Montaño in het tweede bedrijf voor het doodvonnis van de regerend kampioen van Frankrijk.

Zodoende ligt PSG uit de Franse beker en vindt er een nieuwe verrassing plaats. Zo werd Girondins Bordeaux uitgeschakeld door een vijfdeklasser en bleek vierdeklasser Moulins te sterk voor Ligue 1-club Toulouse. AS Monaco verzekerde zich eerder wel van de volgende ronde. Toch houden de Monegasken geen goed gevoel over aan de bekerwinst, aangezien Radamel Falcao naar de kant moest met een ogenschijnlijk zware knieblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen