Balende Mourinho: "Kwamen persoonlijkheid tekort"

12 februari 2014, 10:18

José Mourinho is niet te spreken over het puntenverlies van zijn ploeg tegen West Bromwich Albion (1-1). Chelsea stond in de uitwedstrijd lange tijd met 1-0 voor, maar gaf in de slotfase toch de overwinning uit handen. De oefenmeester was na afloop kritisch op zijn elftal. 

"Een compleet team zou deze wedstrijd killen en de 2-0 maken", zegt de Portugees tegen Sky Sports. "Dan is het over en sluiten, maar dat deden wij niet. De eerste zestig minuten was er maar één team dat speelde maar die ploeg kon het niet afmaken", doelde de trainer op zijn eigen formatie.

"Zij begonnen lange ballen in ons strafschopgebied te gooien en ook voor de vrije trappen en hoekschoppen gingen ze met volle overtuiging. We kwamen persoonlijkheid tekort. Wij moesten de persoonlijkheid tonen om onder de druk van West Brom uit te voetballen, maar we accepteerden de druk van de tegenstander", aldus Mourinho, die door het puntenverlies woensdagavond de koppositie kan verliezen aan Arsenal. Die ploeg moet dan wel eerst winnen van Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen