Brands: "Misschien leiden er andere wegen naar Rome"

14 februari 2014, 10:05

Het feit dat Tim Matavz niet door de medische keuring gekomen is bij Rubin Kazan, betekent in principe dat de transfer van de Sloveense spits van de baan is. Dat erkent Marcel Brands, de technisch directeur van PSV, in De Telegraaf. Hij hoopt echter dat er een andere oplossing gevonden kan worden.

"In principe is het een 'nee', omdat Tim niet door de keuring is gekomen. Dat is een ontbindende voorwaarde, dus er is geen deal. Misschien leiden er nog andere wegen naar Rome. En anders blijft Tim gewoon bij ons", zegt Brands. Het probleem bij de keuring zou een oude knieblessure zijn geweest. "Vrijdag is er contact tussen de doktoren: onze clubarts, dokter Heijboer, de Sloveense arts die de meniscusoperatie heeft gedaan en de arts in München die de keuring heeft verricht. Dan krijgen we meer duidelijkheid over het hoe, wat en waarom."

Eerder deze week maakte PSV bekend dat het met Rubin Kazan overeenstemming bereikt had over de transfersom voor de spits. De ploeg uit Eindhoven zou rond de acht miljoen euro ontvangen voor Matavz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen