Kishna: "Eén van beste spelers ter wereld worden"

24 februari 2014, 10:21

Ricardo Kishna beleefde zondagmiddag een droomdebuut in de Eredivisie. De aanvaller (19) scoorde een fraaie treffer en zag zijn ploeg Ajax met 4-0 winnen van AZ. De jongeling stelt zichzelf grote doelen.

Kishna maakte donderdag tegen Red Bull Salzburg ook al minuten, maar kwam tegen AZ voor het eerst tot scoren. "Hij zat er wel lekker in", zei de aanvaller tegen het ANP. "Als je dan toch wil scoren, dan maar zo. Ik denk dat ik die treffer nog wel een paar keer terug ga kijken", lachte hij. "Ik weet het wel zeker."

Door het sterke optreden speelde Kishna zich bij het landelijke publiek in de kijker. Voor hemzelf is dit slechts het begin van een mooie loopbaan. "Op korte termijn wil ik slagen bij Ajax, maar uiteindelijk wil ik één van de beste spelers van de wereld worden. Ik moet iedere dag proberen beter te worden en alles voor mijn sport over hebben. Of ik nu bij Jong Ajax of in het eerste elftal speel."

Kishna is een speler die zowel op de linkerflank als in de spits uit de voeten kan. "Het ligt me eigenlijk allemaal wel. Nu speelde ik op links, maar in de laatste wedstrijden bij Jong Ajax was ik steeds spits", aldus het talent, die zondag in de Klassieker tegen Feyenoord mogelijk weer minuten kan maken. "Dat zou mooi zijn. Ik moet mezelf gewoon steeds laten zien. Dan komt de rest van zelf wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen